Home

CodeCamp"

Posebno nam je zadovoljstvo da vas pozovemo na drugi beogradski CodeCamp koji zajednički organizuju MSForge.NET, beogradska .NET User grupa i INETA Srbija! Osnovni cilj CodeCampa je da na jednom mestu okupi ljude koji uživaju u programiranju i primeni novih tehnologije i da na taj način omogući bolje povezivanje i razmenu iskustava iz prakse. Codecamp prave programeri za programere.

 

 

Šta je Microsoft Forge?

MSForge.net je lokalni web portal i mesto okupljanja svih Windows, SQL Server i .NET fanova, kao i svih onih koji žele da rade sa ovim tehnologijama. MSForge.net daje podršku i omogućava Web prisustvo lokalnim User grupama.

 

Ko čini Microsoft Forge?

MSForge.net okuplja ljude koji se profesionalno ili iz hobija bave Microsoft tehnologijama. Člansto na portalu i u User grupama je besplatno i dobrodošli su svi koji žele da saznaju nešto novo i da svoja znanja podele sa drugima.

 

Kako Microsoft Forge može da pomogne

Pokretačka ideja koja stoji iza MSForge.net i user grupa je razmena znanja. Odgovore na pitanja možete potražiti kako online (na blogivima ili na forumu) tako i na sastancima User grupa o kojima ćete biti obavešteni putem MSForge portala.

 

Priključi se!

Radu MSForge.net portala i User grupa možete i sami da doprinesete. Deljenjem znanja i iskustava na blogovima ili forumima doprinećete ne samo napretku naše online zajednice, već ćete mnogima omogućiti da unaprede svoja znanja. Ukoliko imate interesantnu ideju za predavanje kontaktirajte moderatora User grupe.

 

Site Activity

Powered by Community Server (Commercial Edition), by Telligent Systems